Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - quazimoto

Pages: [1] 2 3 ... 12
1
Thank you. I got an email with my appointment information that works for me.

And the notify me of replies option still isn't working.

2
I have been having a problem with my wife's DVR not always recording her soaps. They are both scheduled as series recordings. Once or twice a week, one or more shows will not tape. Yesterday I checked and the 11 AM show had not begun taping so I manually started the recording. Then we went out. When we returned, neither show had taped. Luckily I have an HDD recorder so am able to copy to DVD's but would like the DVR to do it's job.

A tech came out recently, I think his name is Brandon, and did the obligatory cut off the cable end and install a new connector, and look outside for a while, and said there is no problem.

I opened the diagnostic menu and pointed out the low SNR and SigLvl readings to him and he said he doesn't pay any attention to the numbers.

Her DVR, Serial No. PAZW0073019, is located at the far end of the house, meaning a long cable run. My DVR, Ser. No.MA1305EW9045, is located very near the cable input from outside.

Here are the diagnostic readings. I don't understnad too much about this but I do know that low numbers for both SNR and SigLvl are not good.

Each DVR was set to Channel 805 for both tuners before taking the readings.

Her DVR: SNR 33.0 AND 33.4  SIGLVL'S -5.1, -5.4, -5.2 Also, her readings will show FAIR more often than GOOD.

My DVR: SNR 36.1 AND 36.3  SIGLVL'S -12.5, -11.0, --11.0

If possible, please schedule a service call. Any day this week, preferably between 1PM and 3PM, would be acceptable.

Since we have already had a tech look at this, I don't think it should be necessary to reset her DVR, and would also rather not havfe mine reset either.

I am posting here to get this on record in case I still have problems after the next visit.

3
Thanks for the reply. They should have put a note explaining that in the bill.

While I'm here I might as well vent about the fact that the Performance Pak Triple Play 14357 charge is no longer itemized in the statement.

And, on a side note, I no longer get notified of replies even thought the box is checked. Nothing much changed on my end and I've checked everything I can think of.

4
The Performance Pak Triple Play 14357 price charged has been $164.96 for several months now.

My current bill shows $169.07, a price increase of $4.11, which increased the Taxes, Fees & Surcharges total by $0.47 cents.

The only change shown was that the Local Broadcast Channel Surcharge item line changed to Local Broadcast Station Surcharge. Does it cost more to broadcast a station than a channel?

There was no explanation in my bill for the price increase.

Can you explain the increase?


5
Cable Support / Re: A&E HD
« on: January 17, 2016, 06:40:40 PM »
How long does it take to get this widespread problem removed with the broadcaster?  Going on 3 days now!!!
Or at least let us know that A&E has been contacted and what they are doing about this.

I know this is the weekend so me might not hear anything for a few days, but moderators please keep us posted on current progress.

6
Cable Support / Re: A&E HD
« on: January 13, 2016, 10:26:01 PM »
I'm not ready to do this yet but I'll let you know when I am ready. Thank you.

7
Cable Support / Re: A&E HD
« on: January 13, 2016, 08:51:22 PM »
Thank you for the update. If the signals didn't work, I'd be happy to have a technician come out to the home and take a closer look at this for you. Let me know if you'd like me to set that up for you.
Why would a technician need to come to my house when there are so many other customers with the exact same problem?

Did each of the above have a technician over to verify the problem? Can you check their records and contact anyone who had a technician visit and find out their results?

It might not be obvious but I hate to have a tech visit expecially when all he can do is look at my screen and say "yup, not HD" and go back to work.

All of my other channels are behaving in a normal HD way, which should be some kind of clue.

8
Cable Support / Re: A&E HD
« on: January 13, 2016, 08:22:46 PM »
Hello quazimoto! I rest all of the cable boxes in your house. Can you please wait 3-5 minutes, and check the channels again?
Not good to reset all boxes during prime time when I am taping 2 shows. Hope it was during a commercial.

I can now attest that nothing changed. Still not HD.

And from the lack of replies it doesn't look like any of the many posters above have had their problem solved either.

Thank you for trying.


9
Cable Support / Re: A&E HD
« on: January 13, 2016, 07:03:46 PM »
Hello quazimto,  I will be happy to assist you with your issues but first I need to get some additional information.  What are the exact issues you are having on channel A&E and is this on all your televisions or just one?  Are you having any issues with any of your other channels?  Thanks
I missed your reply because I didn't get a notice even though I have checked the box to notify me of replies.

Both of my sets are showing A&E HD in analog 480i format, not High Definition, and I am still having the problem, and so are a lot of other people, so if it isn't in the head end then it must be A&E, but it's not likely it is in the homes of all these people.

Since you are my pipeline to A&E, could you get someone to check with them.

It is obvious from the number of replies and the diversity of locations that a visit from a tech should not be necessary.

Please advise what you or someone in your organization is doing to either fix this or find out where the problem lies.

I do not need a visit from a tech to verify what has been amply stated above.

10
Cable Support / Re: A&E HD
« on: January 09, 2016, 11:08:22 AM »
Same problem here. I was going to post a thread when I saw this thread right at the top of the page.

A&E HD is broadcasting in 480i, so definitely not HD.

I'm looking forward to updates or a solution.

11
Cable Support / Re: Can't get DVR Service
« on: October 19, 2015, 05:22:29 PM »
I was watching the recorded show, the first one since the last problem occurred, and turned on the CC and it immediately reset. I tried it again as soon as I got DVR capability and it did the same thing.

The first time this happened in August, it reset on both live and recorded broadcasts.

I will have to wait until the same show, or another first run show, is aired again so I can check it out live. This won't happen until next Friday at 9PM, or the next showing at 11PM Sunday, but I will set my calendar to check out one of those shows and let you know, if this hasn't been fixed by then.

12
Cable Support / Re: Can't get DVR Service
« on: October 19, 2015, 03:47:19 PM »
The event that prompted this thread is still occurring so I need to figure out what to do. However, the DVR function is coming on in about 5 minutes so something is working better.

What happened last night was that I was watching a tape of Suits on USA taped Wednesday night, and a few minutes into the tape the DVR locked up and rebooted. When it came on I tried watching again but the same thing happened.

I retaped the same show last night and tried watching it again this morning and again it locked up and rebooted, so it might be a corrupt transmission of this particular show.

I have taped shows on USA this morning to test this out and there was no problem so I am going to watch it and see what to do but it looks like I might need a new DVR. If so, would I get another Pace of the same model?

Just for curiosity, what does the appointment schedule look like so I can plan on a good date for me. If it's not until next week I will probably go for next Friday, the 14th, around 1PM unless the damn thing just dies on me before that.

Any recommendations or comments?

It's happening again on USA on my Pace DVR MA1305EW9045. I taped a new show on USA Channel 838, turned on the DVR internal Closed Captioning, and it immediately froze up and rebooted. Tried again and it did the same thing. It does not do this when I use the TV Closed Captioning.

I did get a service call the last time it happened but by the time they came the problem stopped occurring and the tech said well, guess that's it, bye, so it looks like it was fixed at a higher level and the box was not at fault so I kept it.

It only happens on first run, new episodes, on the USA Channel.

I don't want or need a service call, but would like someone to get the techs to check it out and find out what was done last time to eliminate the problem.

I checked this on my Pace DVR in the other room. When I turned on the Closed Captioing, it didn't do the same thing, which was freeze up and reboot, but it did freeze up the DVR, meaning the tape was playing but I couldn't do anything with the remote, and had to go to the set and turn it off manually, but it didn't reboot.

13
Cable Support / Re: Can't get DVR Service
« on: August 06, 2015, 06:26:57 PM »
I would like a trouble call set up for next Friday, the 14th, at 1PM, unless the damn thing just dies on me before that.

14
Cable Support / Re: Can't get DVR Service
« on: August 06, 2015, 01:58:29 PM »
A little more information.

I was taping on USA to see if there was a problem witn another show, and after it taped about 40 minutes when I played it it showed only 2 minutes but if I hit page down it would show the proper information and return to the time when the thread was last stopped.

Could there be a problem with USA Ch838?

15
Cable Support / Re: Can't get DVR Service
« on: August 06, 2015, 01:34:57 PM »
The event that prompted this thread is still occurring so I need to figure out what to do. However, the DVR function is coming on in about 5 minutes so something is working better.

What happened last night was that I was watching a tape of Suits on USA taped Wednesday night, and a few minutes into the tape the DVR locked up and rebooted. When it came on I tried watching again but the same thing happened.

I retaped the same show last night and tried watching it again this morning and again it locked up and rebooted, so it might be a corrupt transmission of this particular show.

I have taped shows on USA this morning to test this out and there was no problem so I am going to watch it and see what to do but it looks like I might need a new DVR. If so, would I get another Pace of the same model?

Just for curiosity, what does the appointment schedule look like so I can plan on a good date for me. If it's not until next week I will probably go for next Friday, the 14th, around 1PM unless the damn thing just dies on me before that.

Any recommendations or comments?


16
Cable Support / Re: Can't get DVR Service
« on: August 06, 2015, 08:23:20 AM »
Will do.

17
Cable Support / Re: Can't get DVR Service
« on: August 05, 2015, 10:41:58 PM »
My DVR service just came on. Not sure if you had anything to do with it or if it just took longer than usual, but thanks for your efforts and now I can go to bed without any worries (for the time being anyway).

18
Cable Support / Can't get DVR Service
« on: August 05, 2015, 10:13:48 PM »
My Pace DVR, MA1305EW9045, reset itself  a couple of hours ago. DVR service isn't available yet.

I talked with live chat. He asked me to unplug it and plug it in. I told him I already did that. He said ok, then rebooted it himself. When it came back on he asked if I now had DVR service.

I told him it always takes about 15 minutes for the DVR to get DVR service, and he told me if I don't get it back I had to schedule a service call. It's now been over 30 minutes and still no DVR service.

Is that true, or can you please reset it.

19
Cable Support / Re: WGNA no signal on TV input
« on: July 19, 2015, 04:27:43 PM »
That solves the new problem, but the old WGN problem still remains. Guess I'll have to call  a tech in to tell me nothing is wrong in my house and then we can go forward with this.           

20
Cable Support / Re: WGNA no signal on TV input
« on: July 19, 2015, 03:11:23 PM »
I can't believe it's been this long since the last post, but that's mainly because I haven't resigned myself to scheduling a service call since I usually lose my temper when the tech gets here (except for Magik) and I also firmly believe the problem is not with my TV or anything I'm doing here at the house, and still not getting WGN on either 1.339 or 2.339.

I'm writing now because another problem has arisen.

I am getting the Hallmark Channel on two different channels.

On my TV, I get it on 55.1, which is WFNAD, and 1.334, which is Hallmark.

On the DVR, I get it on 804, WFNAD, and 879, Hallmark.

I would rescan my TV but it wouldn't help because I can't rescan the DVR so it must be on your end.

Maybe a little engineering help could solve both of these problems.

Pages: [1] 2 3 ... 12